ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 Λίγα λόγια σχετικά με εμάς .Το Αθμάρ Βρίσκεται στο Χωριό Πύργος ,το  μεγαλύτερο και ίσως το ποιό φημισμένο χωριό της Τήνου .Είναι ένα μέρος γνωστό για την αρχιτεκτονική του και γενέτειρα μερικών από τους ποιο φημισμένους καλλιτέχνες της Ελλάδος .Ο Γιαννούλης Χαλεπάς, ο Νικηφόρος και Νικόλαος Λύτρας καθώς και άλλοι, είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες που με τα δημιουργήματά τους έκαναν διάσημο τον τόπο αυτόν .Αναζητάτε τοπικές λιχουδιές ? Προσθέστε το Αθμάρ στην λίστα επιθυμιών σας, πριν κάνετε οτιδήποτε άλλο!

ΑΘΜΑΡ ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΝΟΥ
Feel like A Local!

Στο ΑΘΜΑΡ θα βρείτε μια ποικιλία ντόπιων προϊόντων!

Επισκεφθείτε μας , αν θέλετε να γευθείτε τοπικά προϊόντα από μικρούς τοπικούς παραγωγούς . Προϊόντα όπως η παλαιωμένη γραβιέρα , το μαλακό τυράκι , το λουκάνικο με μάραθο , η διάσημη της Τήνου αγκινάρα , τα 2 διαφορετικά μας αποστάγματα , τα καταπληκτικά Τηνιακά κρασιά καθώς και άλλα πολλά, σας περιμένουν εδώ για να σας ταξιδέψουν σε ένα γαστρονομικό Τηνιακό παράδεισο ! Η λίστα μας με νέα προϊόντα και παραγωγούς μεγαλώνει κάθε ημέρα , καθώς και οι γευστικές προτάσεις του μενού μας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ΑΘΜΑΡ ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΝΟΥ

Τι Γεύση έχει η Τήνος?

Κάντε μια στάση στο Αθμάρ και θα μάθετε!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ΑΘΜΑΡ ΤΗΝΟΣ

Ένα πιάτο που θα σας μείνει αξέχαστο!

Λεχματζούν σε Τηνιακή εκτέλεση!

Αυστηρά συνιστάται για λάτρεις της Τοπικής γαστρονομίας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ , Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΓΡΑΦΕΙ :

Με έμφαση στις εκλεκτές πρώτες ύλες, τα ντόπια προϊόντα και έμπνευση από την παράδοση, προτείνει γεύσεις που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Tinos Today

Η φιλοσοφία του ΑΘΜΑΡ είναι το πάντρεμα του παραδοσιακού με το σύγχρονο, αξιοποιώντας τοπικά προϊόντα και προσαρμόζοντάς τα στο σήμερα. 

 

Tinos Secret

Στον Πύργο, το ολοκαίνουργιο Αθμάρ  έχει στόχο να σου προσφέρει ό,τι πιο νόστιμο έχει να δώσει το νησί, σε μια μοντέρνα έκδοση.

 

Athens Voice

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ΑΘΜΑΡ ΤΗΝΟΣ (2)

Local Food in Tinos Is Amazing!

Instead of keeping in line with the traditional greek cuisine, Everyday we are trying to give life to our new ideas that will allowing our cocktails and dishes to flourish. emphasing in the quality of products and the friendly environment.

Feel Like Local!Athmar Tinos!

what better than a cocktail in our place? we are always here to welcome you, with a big smile, ready to make you feel what Greek hospitality is like.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ΑΘΜΑΡ ΤΗΝΟΣ (3)

Feel Like a Local

αθμαρ logo

ΑΘΜΑΡ.ΤΗΝΟΣ